Over ons

GESCHIEDENIS

Joop Vermoolen is sinds 1978 actief in de lederwarenbranche. Zijn loopbaan begon als agent voor verschillende organisaties.

Naarmate de jaren verstreken en genoodzaakt door de markt, begon het toch te kriebelen: zijn grote wens was altijd om een eigen zaak op te zetten. Zo gezegd zo gedaan. In 1998 richt hij ‘Joop Vermoolen Mode Accessoires’ op in Tilburg. Wat begon in een garage, wat voornamelijk dienst deed als magazijn, groeide in de jaren daarna uit tot een volwaardig pand met kantoor en magazijn.

HEDEN

Vandaag de dag, beschikken wij over een uitgebreide accessoire collectie die zowel op dames als op heren is gericht. Onze collectie bestaat uit hoogwaardige lederen heren-, en dames riemen, lederen damestassen, kunstlederen damestassen, een uitgebreide sjaal collectie van  luxe kwaliteit zoals zijde en wol maar ook van katoen, viscose, polyester etc.

Onze collectie ligt in het laag tot midden-hoog segment.

Wij proberen onze collecties zo goed mogelijk af te stemmen op het modebeeld en vernieuwen deze bijna wekelijks met nieuwe producten, zodat ook u uw klant telkens kunt  verrassen met leuke en nieuwe producten.

Tevens bezoeken wij klanten ook graag aan huis, mocht u hierin geïnteresseerd zijn, neem dan geheel vrijblijvend met ons contact op voor meer informatie.

Daar wij graag meer bekendheid geven aan onze producten, staan wij regelmatig op vakbeurzen, zowel nationaal als internationaal, tegenwoordig handelend onder de naam Vermoolen Mode Accessoires.

Om onze klanten nog beter te voorzien, hebben wij een webshop waar onze producten ook online te bestellen zijn.

Gemakkelijk, snel en eenvoudig!

Mocht u ondanks alles nog vragen hebben en/of meer informatie wensen, aarzel dan niet en neem contact met ons. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.